top of page
  • danielaruzickova6

Týden očima dětí (30. 5. - 3. 6.)







Opět Vám přinášíme aktuality z dětí v naší první třídě. Zase jsou autentické a bez cenzury.

Děti věty zapisují po obědě, což je z jejich komentářů možná trochu poznat. :) Také pro nás je zajímavé sledovat, co si děti z celého dne odnášejí. Schody z křemene? :) Možná Vám po přečtené blogu vyvstane hodně otázek, co jsme to v té škole vlastně dělali? Neváhejte se zeptat dětí.


Pondělí

Dnes bylo dobré ITB. Mě bavila výtvarka. Na výtvarce jsme dělali studené a teplé barvy. Chutnal mi oběd. Dnes byl odporný oběd. Byl dobrý salát s houskou k obědu. Mně se líbil ART. Dneska jsem nic nezažil. Běhal jsem venku jako starý dědek.


Úterý

V ITB jsme začali novou epochu. Dnes mi chutnala moje sváča. Byla super matika s Danielou a Šárkou. Hrál jsem fotbal. Chutnal mi oběd. Dnes jsem si užila matiku.


Středa

Dnes jsme byli v kině. Kino bylo husté. Kino bylo o dvou holkách, která jedna byla slepá a druhá nic. Mimi a Líza šly na zahradu plné jablíček. Líbilo se mi, jak se ve filmu tvořila ta příšera. Bavila mě angličtina s Kristýnou.


Čtvrtek

Dnes byl super den. Bavila mě škola. Projekty byly super. S Vilíkem jsem dodělal štít. O projektech jsem vybarvila jenom kousek šatů. Líbila se mi čeština. Dodělal jsem projekt. S Olíkem jsem dělal domeček pro kočku. Byla super Aj s Kristýnou a Dájou. Líbil se mi ART.


Pátek

Dnes bylo super divadlo. Líbilo se mi čtení. Nic nevím. Byli jsme na hřišti. Bylo super divadlo s Danielou a Kristýnou. Byli jsme v Pražské filharmonii. Byl hezký film. Chutnal mi oběd. Bavilo mě představení. Pražská harmonie byla super. Byli jsme v divadle. Filharmonie je fakt dobrá. Šli jsme na pohádku. Mně se líbilo, jak vylezli bublinky z kotle. Byly tam schody z křemene.



bottom of page