top of page
  • danielaruzickova6

Týden očima dětí (20. - 24. 6. 2022)







Pondělí

Dnes jsem vynášel odpadky. Dnes jsme malovali moře. Chutnal mi řízek se zeleninou a chlebem. Dneska jsem malovala klauny. Dnes byla k obědu zelenina a moc mi chutnala. Líbila se mi matematika. O výtvarce jsme malovali ryby. Líbila se mi výtvarka. O výtvarce jsem maloval žraloka. O výtvarce jsem maloval Vorden. Byl dobrý oběd. Byl to dobrý den.


Úterý

Dnes jsme nahrávali písně. Mě se líbilo, jak jsme nahrávali a šlo mi to. Bylo to super, protože jsme nahrávali moji oblíbenou písničku. O ITB jsme prezentovali namalované plakáty a bylo to super. Líbilo se mi prezentování. Dnes jsme prezentovali a museli jsme to říkat znovu, protože se nám to nejdříve nepovedlo. Líbilo se mi malování obrázků o přestávce. Skoro jsem se naučil skládat Rubikovu kostku. Bavilo mě prezentování. Líbila se mi matika, jak jsme hráli Sovu. Byl supr den.


Středa

O třídnické hodině jsme dělali portfolia. Líbilo se mi třídit portfolia. Chutnal mi oběd. Líbila se mi Matika, prohlíželi jsme si staré učebnice. O českém jazyce mě bavilo zapisovat do žlutého sešitu datumy na prázdninový deník. Líbila se mi angličtina, opakovali jsme oblečení. Ájina byla super.


Čtvrtek

O projektech jsme dělali domeček se Sašou. Se Štěpánkem jsme dodělávali projekt. Dokončili jsme štít. Bavily mě projekty, protože jsem dodělala projekt. Pracoval jsem v dílně. Líbila se mi záložka od Marianky. Líbily se mi projekty, protože jsem prezentovala album na pokémony. Dodělala jsem meč. Chutnal mi oběd, byla ryba s kaší a citronem a těstoviny s masem. Líbila se mi vodní bitva. Dostal jsem od Borise vodní pistol. Hodně jsme běhali.


Pátek

Líbilo se mi vyrábět plánek k láhvi s povoláním. Malovali jsme mapu. S Ráďou a Románkem jsme hledali místo na zakopání láhve. Bavilo mě kopat. Byl dobrý Den venku, zakopali jsme společně lahev. Kopali jsme jámu. Dneska jsme byli v knihovně. Prohlíželi jsme si knížky. Četla jsem si knížku a bylo to super. Koukali jsme se na nové knížky. Byl to super týden.


Připomínáme: V úterý je zahradní slavnost a ve středu si děti můžou přinést svoji oblíbenou deskovou hru.

bottom of page