top of page
  • danielaruzickova6

Nová epocha Praha





ITB


Vybírali jsme si památky. O ITB jsme si prohlíželi Českou republiku. Psali jsme hodnocení.


Matematika


Dodělávali jsme vše do strany 18. Objevili jsme nové prostředí Pavučiny. Řešili jsme pavučinu. V matice jsme dělali pavouka. Měli jsme super matiku.


Český jazyk


Psali jsme písmenko j. O češtině jsme navštívili novou zem, jménem Jižní pol. Dělali jsme i. Psali jsme novou zemi. Tleskali jsme abecedu. Řadili jsme slova podle abecedy.


Angličtina


O anglickém jazyce jsme se naučili novou písničku Prepositions. Pouštěli jsme si film Where’s Spot? Měli jsme hodinu venku. Cvičili jsme barvičky a čísla. Hledali jsme předměty a fotili jsme si to s in, on, under, behind. Když jdeme do kroužku zpíváme Make a circle.


Art, Projekty


Malovali jsme obrázky měsíců. Dělal jsme náčrt Karlova mostu. O projektech nám na návštěvu šla paní. Kreslili jsme. Dnes jsme o projektech dělali památky, které jsou v Praze.


Obědy, přestávky


Měli jsme prodloženou přestávku. Stavěla jsem dům o přestávce s Románkem, Sašou, Štěpánkem a Ráďou. O přestávce jsme venku honili Míšu a Maxe. O přestávce jsem hrála hru. Hráli jsme si s holkama a koukali na kluky, jak hrají fotbal. Opravoval jsem rozbité divadlo. Chodili jsme po chodbách.


Den venku


Šli jsme do knihovny. Půjčila jsem si Princezny 2. Půjčil jsme si knížku nejmocnější robot. Půjčil jsem si hodně vtipnou knihu. Dnes jsme byli v knihovně a půjčovali jsme si knihy a já jsem si půjčila Neptun, zázračný kůň.


Připomínáme: Pondělí 17.10. jedeme na koncert do Pražské Filharmonie. Prosíme o slavnostní oblečení. V pátek 21.10. nebude den venku, zůstaneme ve škole. Prosíme o vyplnění hodnocení dětí do středy. Nové knížky si děti nosí na pondělí a úterý.






bottom of page