top of page
  • Obrázek autoraJiřina Sára Ohrazdova

Ježek roste a advent přichází :-)

Princezna Bodlinka je stále největší atrakcí ve škole. Už se nás tolik nebojí, je zvědavá a chodí si na červíky i když jsou v místnosti děti. Máme o to větší radost, že ji můžeme pozorovat. Přibírá na váze a je vidět, že se jí u nás daří.

Vyráběli jsme si svého jedlého ježka z ovoce, na projektech zkompletovali knížku o ježkovi, kam jsme zapisovali co vše víme a co jsme se nového dozvěděli.

Děkujeme dětem i rodičům, že chodí ježka krmit o víkendech, velice si toho vážíme a těší nás, že si péči společně užíváte! :-)




Byli jsme se podívat v minizoo Malá Chuchle, kde jsme společně krmili další lesní zvířata. Bylo krásně nasněženo, mrazivo a i tak děti tento dlouhý výlet skvěle zvládly. Náš průvodce od lesů byl svělý, dokonce nás doprovodil až na autobus a ukázal nám zkratku v zasněženém lese.

Víte, jak se jmenuje samec, samice a mládě od bažanta, divokého prasete, nebo třeba od daňka? Zkuste se zeptat dětí, zda si vzpomenou.




Advent přichází i do naší třídy. Každý den nám chodí dopis od Andělky a dostáváme různé úkoly. Začínáme vyrábět i dekorace, byli jsme na výstavě betlémů a děti si konečně užily i nakupování drobností. Děti pečlivě sledují kalendář a je vidět, že se už moc těší na vánoční svátky. Užívejte dny klidné beze spěchu ať čas vánoční je pro vás opravdu kouzelný.




bottom of page