top of page
  • danielaruzickova6

Hudební týden






ITB

Ve středu jsme měli badatelskou otázku: Pijí ryby vodu? Zjistili jsme, že pijí. Slanou vodu taky, ale vylučují tu sůl pak žábrami. O Dni venku jsme byli na PKF na Ládví na přestavení Putování krajinou snů.


Český jazyk

O češtině jsme učily my děti učitelky a učily jsme je i ruskou abecedu. Psali jsme pracovní list o slovech podřazená a nadřazená a souřadná. Taky jsme psali do písanky.


Matematika

O matice jsme hráli vetřelce. Dostali jsme násobilkovou tabulku a vybarvovali jsme si, co už umíme za násobky. Hráli jsme 7/7. Taky jsme hodili kostkou a zapsali jsme na tabulku čtverec nebo obdélníky. Počítali jsme obvod a obsah. Taky jsme si ukazovali úhlopříčku.


Anglický jazyk

V úterý jsme měli Den učitelů a každý si mohl udělat svoji aktivitu. Házeli jsme si s míčem a jeden řekl anglické slovo a ten, co chytil ten míč, tak ho řekl česky. Hráli jsme Simon řekl.


Projekty + ART

O ARTu jsem dělala obrázek moře, magie a zvířat. Měli jsme kombinovat minimálně dvě témata. Učili jsme hodinu my a naučili jsme ostatní písničky.


Obědy a přestávky

Měli jsme knedlíky s masem.


Připomínáme: V pondělí se sejdeme v 8:20 před školou a vyrazíme do Geoparku. S sebou nezapomeňte pláštěnku, svačinu a pití. Na oběd přijdeme ve 12:45 do školy.

bottom of page