top of page
  • Obrázek autoraJiřina Sára Ohrazdova

Etapa Les, triády a hlavně - staráme se o ježka :-)

Měsíc listopad opravdu žije! Zabýváme se etapou "Les", která nám přináší spoustu zážitků.


V Kunratickém lese jsme zkoumali jaké zde rostou stromy, tvořili jsme z listů a dalších přírodních materiálů, zpívali si písničky.



Mysleli na nás i děti z jiných tříd. Děti z druhé třídy nám přišli ukázat prstovou básničku a naučili nás ji. Děti ze šesté třídy pro nás vyrobili kartičky co vše se v lese nachází a zahráli si s námi hádací hry. Děti ze čtvrté třídy nám přišly číst, pomáhat během výtvarné výchovy a také pro nás připravily bojovku na zahradě se zábavnými úkoly. Děkujeme! :-)




JEŽEK, JEŽEK, JEŽEK! Ano, už je u nás ve škole. Krmíme ježka, pozorujeme ježka, píšeme o ježkovi, přemýšlíme kolik má bodlin, modelujeme ježka, kreslíme ježka, vážíme ježka! Chodíme do školy i v sobotu a neděli, protož ježek potřebuje červy každý den. :-) Radujeme se z nového kamaráda, tedy kamarádky, pojmenovali jsme ji Princezna Bodlinka. A spolu s námi se raduje celá škola, protože všichni jsou zvědaví.



Děkujeme všem za příjemnou atmosféru během triád, na které se děti pilně připravovali. Každé setkání bylo neobyčejné, výjimečné. Vážíme si toho, jaké děti ve škole máme a jaké máme milé rodiče.


Užíváme si výlety, byli jsme v Dětském muzeu, Zemědělském muzeu, Muzeu hudby. Každý týden je plný zážitků a nás to baví. Věříme, že i děti mají co vyprávět. :-)





bottom of page