top of page
  • Obrázek autoraJiřina Sára Ohrazdova

5. týden v 1. třídě Doprava

Začala nám nová epocha doprava. Poznáváme dopravní značky, hrajeme hry a přitom se mnoho naučíme. Hledali jsme značky v okolí školy, schválně, co myslíte, které značky byly nejčastější? :-)





Máme ve třídě nové zvířátko, děti z něj mají obrovskou radost a my taky. Zastavte se u nás a můžete si ho prohlédnout. Děti přes víkend vymýšlí jméno, tak jsme zvědaví, jak mu pak budeme říkat.




Pilně počítáme, učíme se písmena, zazpívali jsme si dvojhlasem "Já do lesa nepojedu a Jede jede poštovský panáček", byl to velký hudební zážitek. Děti si užily den s patrony ze šesté třídy a prošly si různá stanoviště, která ve škole připravili učitelé. Byla to veliká zábava a spolupráce se šestou třídou se nám velice líbila.




V angličtině jsme si tento týden ověřili, jak nám jdou barvy - zabavili jsme se vybarvovacím diktátem a celkem nám to šlo. Pro zopakování si můžete zahrát BINGO. (Až Vás hra vyzve vybrat si “mode”, vyberte prosím “COLOURS”. Pak vyberte velikost mřížky a můžete si zahrát). Můžete také procvičovat čísla ZDE a koho bavilo bingo s barvami, může si zahrát BINGO s čísly. (Z nabídky vyberte 1-10.) Nové písničky si můžete připomenout v následujících odkazech. Pamatují si je děti?



Have fun!




bottom of page