top of page
  • danielaruzickova6

Šatový týden






ITB


O ITB jsme dělali plakátek o našem sportu. Psali jsme informace na plakátek. V pondělí na ITB už přišla Kristy. O ITB jsme spolu hovořili. Psali jsme popis známých sportovců a sportovkyň. Popisovali jsme Jaromíra Jágra a Ester Ledeckou a Evu Samkovou (Adamczykovou).

V pátek jsme byli na koncertě PKF na Ládví. Všichni jsme se slavnostně oblékli a poslední úpravy probíhaly ještě v metru. :)


Český jazyk


O češtině jsme psali písanku. Dělali jsme slabiky. Rozlišovali jsme krátké a dlouhé. Zapisovali jsme je na tabulky. Vymýšleli jsme slova. O českém jazyce jsme psali n.



Matematika


O matice jsme dodělávali vše do strany 64. Šili jsme šaty pro krychli, oblékali jsme ji čtverci. Rýsovali jsme. Dostali jsme malý testík. Procvičovali jsme násobilku 2 a 3. Hráli jsme experty a expertky.



Anglický jazyk


O angličtině jsme se učili zimní oblečení. Koukali jsme na video a odpovídali jsme na otázky. A měli jsme dvě špatně. Vzali jsme si ven kartičky se sporty a z tajenky nám vyšlo I like sports. Vyluštili jsme takové kódy.



Projekty + ART


O projektech jsme šili boxíky. Dělali jsme otázky pro sportovce, které nás zajímají. A poslali jsme jim je. Taky jsme třídili portfolia. O ARTu jsme si hráli na návrháře a návrhářky. Malovali jsme plakát sportu. Měli jsme téma narozeniny.



Obědy + přestávky


K obědu jsme zapečené těstoviny. Včera jsme měli knedlíky s uzeným a se zelím. O přestávce jsme stavěli sněhuláka. Hráli jsme koulovanou.


Připomínáme si: Ve ČTVRTEK půjdeme do knihovny vrátit knížky, protože v pátek jsou pololetní prázdniny.

bottom of page