top of page
  • danielaruzickova6

Výstaviště plné pohádek





ITB

Dodělávali jsme pohádky. Bylo to hustý. Dělali jsme Alfabox. Tam jsme dali slova z písničky Abeceda. Psali jsme scénáře našich pohádek. Už máme skoro hotová naše přestavení. Těšíme se, až je někomu zahrajeme.


Matematika

O matematice jsme dělali rodinu Moudrých. Přetahovali jsme se jako zvířátka dědy Lesoně. Přišla k nám návštěva. Počítali jsme slovní úlohy s tvary. Seznámili jsme se s novým prostředím Výstaviště.


Čeština

O češtině jsme trénovali mezery mezi slovy. V úterý jsme psali o Itálii. O češtině jsme v písance psali L. Trénovali jsme abecedu. Řadili jsme slova podle abecedy.


Angličtina

Dělali jsme telefonní čísla. Pak jsme vybarvovali psa. Procvičovali jsme barvy. Hráli jsme hru s čísly a s kostkou a moc nás bavila.


ART + Projekty

Dodělávali jsme obrázky na kalendář. O projektech jsme dělali loutky, divadlo a oponu. Také jsme opisovali scénář. O hudební Artu jsme zpívali naše oblíbené písničky, Dračí trampoty.


Obědy + přestávky

Ve čtvrtek nám zvětšili zahradu. Včera jsme měli rýži s omáčkou a masem. O malých přestávkách jsme zase byli na patře. Hrála jsem s Romčou hru, kterou jsme si vymysleli a pojmenovali ji Trilontrilonov. V úterý jsme měli k obědu mašličky s masem a hodně dětem chutnaly.


Odkazy na písničky, které si můžeme doma i zpívat:














bottom of page