top of page
  • danielaruzickova6

Náš divadelní týden




ITB

Ve středu jsme si zkoušeli hrát divadlo. Psali jsme si úvod, zápletku a konec naší pohádky do oranžových sešitů. Psali jsme si scénář pohádky. O projektech jsme vyráběli divadelní loutky a kulisy. Byl tu s námi Lukáš a přinesl nám staré loutkové divadlo.


Matematika

O matice jsme dělali autobusy. Také jsme řešili slovní úlohy a učili jsme se odpovídat na otázky. Šotek nám zamazal čísla a my jsme je musely doplnit.


Čeština

O českém jazyce jsme v písance psali velké měkké I a proletěli jsme do Itálie. Když jsme ji napsali, tak si ji vybarvili na mapě světa. Opravili jsme si chyby označené puntíkem v oranžovém sešitě.


Angličtina

O Angličtině jsme cvičili barvy a čísla. Vybarvovali jsme je podle toho, jak nám řekli dvakrát nebo jednou. Hráli jsme novou hru.


ART

O hudebním Artu jsme zpívali naše oblíbené písničky: Na procházce, Vím jedno oudolí, Karkulku,... Malovali jsme obrázky na náš společný třídní kalendář.


Oběd a přestávky

K obědu jsme měli ve středu kuře na paprice. O přestávkách pršelo a máme menší pozemek. Včera byl moc dobrý oběd, protože jsme měli knedlíky s masem uvnitř.


Den venku

Byli jsme venku v lese a hráli jsme hry. Hledali jsme písmenka a řadili jsme je podle abecedy. Taky jsme se řadili my podle jména a pak i podle příjmení. Bavili nás Rybičky, rybičky.


bottom of page